Sivustoa päivitetään, pahoittelut häiriöistä. | The site is being updated, sorry for any inconvenience.

Tunne keväthankien valo

Kevättalvella päivä pitenee ja tunturiylänköjen avaruus ja valoisuus on kuin toisesta maailmasta. Hankikantokevät on ulkoilijan parasta aikaa.

Unohtumattomia elämyksiä

Hiihto

Avaraa tunturiylänköä halkoo latu, ja ainoa ääni on omien suksiesi suhina. Enontekiöllä on luonnonlatuja satoja kilometreja. Latuverkoston erityispiirteenä on avotunturissa kulkevien hoidettujen latujen määrä.

Hiihto

Vapaalasku

Vapaalasku

Suurtunturialueen vuoristomaiset olosuhteet ja maasto tarjoavat monipuolista laskettavaa ja kiivettävää vapaalaskijoille aina lempeistä puuterikentistä jyrkkiin seinämiin ja kuruihin.

Kelkkailu

Suuntaa sinäkin talviteillemme hiljaisiin, lumisiin tunturierämaihin. Saatat hyvinkin tavata töillään kulkevan poromiehen. Jos tapaat kaksi, se on jo enontekiöläinen liikenneruuhka.

Kelkkailu

Lumikenkäily

Lumikenkäily

Lunta voi olla alapuolellasi lähes kaksi metriä. Koskemattoman hangen rikkovat ainoastaan riekonjäljet. Lumikengät tarjoavat talvisaikaan täydellistä luonnossa liikkumisen vapautta.

Huskyt

Koiravaljakkoretkellä voit kokea vauhdin huumaa ja samalla nautit ohikiitävistä lumisista maisemista ja erämaan rauhasta.

Huskyt

Porot

Porot

Tutustu porojen ja poronhoitajien elämään tai hyppää reen kyytiin poroajelulle. Enontekiöllä tapaat nämä upeat eläimet todellisessa elementissään.

Majoitu mukavasti

Mökit

Mökit

Varaisitko lomallesi oman tuvan tunturin juurella? Semmoiseen on niin mukava tulla hiihto- tai retkipäivän päätteeksi. Enontekiöltä löytyy mökkejä niin yksinkertaisuutta kuin luksusta arvostavalle.

Elämysmajoitukset

Yöpyminen voi jo itsessään olla todellinen elämys! Meillä voit nukkua tunnelmallisessa eräkämpässä, jossa hiljaisuuden rikkoo vain tulen ritinä, tai ihastella revontulia lämpimien lakanoiden välistä lasi-iglussa.

Elämysmajoitukset

Hotellit

Hotellit

Seikkailu odottaa nurkan takana, mutta hotellin ystävällinen henkilökunta vastaa kaikista mukavuuksista. Hotelleissamme majoitut tasokkaasti erätunnelmasta tinkimättä, sillä ulkoilureiteille pääsee heti hotellin pihasta.

Retkeilijän palvelut

Välinevuokraamot

Välinevuokraamot

Haluatko kokeilla sähkö-fatbikea tai liukulumikenkäilyä? Unohtuivatko sukset kotiin tai tuntuuko ahkion raahaaminen etelästä turhan työläältä. Yritystemme kattavasta vuokravälinevalikoimasta löydät varusteet pieniin ja suuriin seikkailuihin.

Opastetut retket

Opastetulla retkellä pääset nauttimaan arktisista olosuhteista turvallisesti ja opit lisää alueen ainutlaatuisesta luonnosta. Eräoppaamme vievät sinut moottorikelkkasafareille, hiihtovaelluksille syvälle erämaahan, parhaille vapaalaskupaikoille tai vaikkapa koko perheen lumikenkäretkelle.

Opastetut retket

Luontokeskukset ja matkailuneuvonta

Luontokeskukset ja matkailuneuvonta

Minne kannattaa lähteä lumikenkäretkelle, kantaako hanki tunturissa, onko autiotuvilla ruuhkaa? Luontokeskusten matkailuneuvonnasta saat parhaat neuvot retkien suunnitteluun.