Sivustoa päivitetään, pahoittelut häiriöistä. | The site is being updated, sorry for any inconvenience.

Huskysafarit

Koiravaljakkoretkellä voit kokea vauhdin huumaa ja samalla nautit ohikiitävistä lumisista maisemista ja erämaan rauhasta.

Jo huskyfarmilla vierailu on elämys. Vierailuja järjestetään ympäri vuoden ja niiden aikana pääset tutustumaan koiriin, saat paljon infoa lajista ja farmin elämästä.

Safareita on tarjolla monenlaisia ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan. Jo tunnin safarilla pääset hyvin kokemaan tätä vauhdikasta lajia. Jos jäät koukkuun, niin todellista seikkailua tarjoavat useamman päivän safarit.

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Huskyretkien tarjoajat

Hyppää paikallisten yrittäjien matkaan ja saa enemmän irti luontohetkistäsi.

Destination Kilpisjärvi

Ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Kilpisjärven huippuelämykset yhdestä osoitteesta ympäri vuoden. Palveluksessasi Martti ja Sinikka Niskanen. Me viemme sinut löytämään luontosi ja kerromme sinulle seudun tarinat. Tule retkelle kanssamme!

Pulmusentie 4 B 3, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Enontekiön reitit​

Enontekiön reitit

Koe pohjoisten reittien lumo sinulle mieluisimmalla tavalla: kävellen, hiihtäen, meloen tai maastopyörän selässä.

Matkailuneuvonta

Onko Hetta-Pallas-reitillä vielä lunta, kuinka pitkä matka on Saanan huipulle, mistä voin vuokrata fatbiken? Matkailuneuvonta auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Matkailuneuvonta

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Meillä on puhdas ilma, kirkkaat vedet sekä tilaa olla ja hengittää. Kun liikut Enontekiöllä, muista aina, että vaikka ympäristö saattaa näyttää autiolta, se on täynnä elämää. Liikut toisten kotona: ihmisten, eläinten ja kasvien.