Sivustoa päivitetään, pahoittelut häiriöistä. | The site is being updated, sorry for any inconvenience.

Saavutettavuusseloste

Teemme parhaamme, jotta sivustomme olisi saavutettava kaikille käyttäjille.

EnontekioLapland.com-sivusto on pyritty rakentamaan EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että sivuston on täytettävä Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja AA.

EnontekioLapland.com-verkkosivusto vastaa julkaisuhetkellään pääosin saavutettavuusvaatimusten tasoa A ja AA. EnontekioLapland.com-verkkosivusto ja tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 25.11.2021.

Teemme jatkuvasti töitä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Suoritamme jatkuvaa itsearviointia ja otamme mielellämme vastaan palautetta saavutettavuusasioissa.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Lähetä palautteesi sähköpostitse osoitteeseen matkailu.info@enontekio.fi