Sivustoa päivitetään, pahoittelut häiriöistä. | The site is being updated, sorry for any inconvenience.

Mökit ja huoneistot

Miltä kuulostaa tupa tunturin juurella? Vedä villasukat jalkaan ja nauti omasta rauhasta hiihto- tai retkipäivän jälkeen.

Onko haavemajoituksesi täysvarusteltu loma-asunto vai yksinkertainen, tunnelmallinen maja?

Houkutteleeko täydellinen varustelu vai nautitko yksinkertaisuudesta? Ehkä arvostat yksityisyyttä ja mahdollisuutta kokkailla omassa keittiössä?

Enontekiöllä on mahdollista majoittua aivan omassa rauhassa keskellä erämaata tai hieman vilkkaamman kyläkeskuksen kainalossa. Hetasta, Kilpisjärveltä, kylistä ja kairasta löytyy monenlaista majoitusta mökeistä huoneistoihin. Varmaa on se, että luontoa löytyy jokaisen majapaikan vierestä.

Mökit ja huoneistot alueittain

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Mökit ja huoneistot

Valitse sinulle sopivin kodikas tupa alueemme kattavasta mökki- ja huoneistovalikoimasta.

Kilpisjärvi

Lapinkataja

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Majoitu mukavasti Kilpisjärvellä hyvin varustellussa mökissä Salmivaaran maisemien kupeeseen. Lapinkataja on 6-8 henkilön vuokramökki, jossa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna ja parvi. Erämaaseikkailut alkavat aivan ulko-oven takaa. Ei lemmikkieläimiä.

Ota yhteyttä: +358 400 931 317 / kaisal.timonen@gmail.com

Riekonmutka 18, Kilpisjärvi

Saivaara-mökit

Majoitus- ja ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Saivaara Mökit on perheyritys joka koostuu viidestä 6 hengen mökistä, kahdesta 5 hengen mökistä sekä pienestä 2 hengen saunamökistä. Mökeistä on vuoristonäkymät ja osassa järvinäkymät. Kaikissa mökeissä on takka, sauna, sähköhella, astiat, mikro sekä tarvittavat ruuanlaittovälineet.

Harjuntie 21, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Santa’s Hotel Rakka

Design-hotelli, huoneistot ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Santa’s Hotel Rakka sijaitsee Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat design-hotellin hotellihuoneiden sekä hyvinvarusteltujen huoneistojen ikkunat tarjoavat sinulle sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin. Maisemaravintola Rakassa voit nauttia aamiaista tai illallista ihastellen unohtumattoman kaunista tunturiluontoa ja jylhää Saana-tunturia.

Urpiaisentie 4, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lapland Hotels Kilpis

Hotelli- ja ravintola | Kilpisjärvi

Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, talvi- ja kesäkalastajien sekä vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat huiput ja aivan lähellä myös huikeat ”alppimaisemat”. Hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Ravintolassamme nautit herkullisesta ruoasta ja lämpimästä, aidosta palvelusta, voit ihailla maisemia Kilpisjärven yli kohti Ruotsin tuntureita sekä Norjan vuoria. Ravintolan lisäksi vieraiden käytössä on maisemakabinetti ja alakerran baari.

Käsivarrentie 14206, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Villa Kilpisjärvi

Lomahuoneistot | Kilpisjärvi

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa Halti, Saana ja Malla. Yhdellä Kilpisjärven kylän parhaimmista paikoista Saana tunturin juurella. Kylän palvelujen vieressä - kaikki palvelut kävelymatkan päässä.

Pulmusentie 5, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Kilpisjärven Retkeilykeskus on palvellut alueen retkeilijöitä ja hiihtäjiä jo vuodesta 1937. Meillä majoitut mukavasti alueen suosituimpien retkeilyreittien vierellä, aivan Saanan juurella. Ravintolastamme on huikeat näköalat kohti kirkasvetistä Kilpisjärveä. Gift shopista löydät retkeilyvälineiden lisäksi laajan valikoiman matkamuistoja sekä kirjoja. Välinevuokraamostamme löytyy tunturisuksia, ahkioita, liukulumikenkiä sekä lumikenkiä. Lämpimästi tervetuloa!

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Johka Arctic Experience and Villas

Ohjelmapalvelut, kuljetukset ja majoitus | Karesuvanto ja Kilpisjärvi

Osallistu laadukkaisiin, ohjattuihin ohjelmapalveluihin, ja koe elämyksiä Lapin luonnossa! Järjestämme pienille ryhmille erilaisia elämyksiä ja aktiviteetteja kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät tila-autot pienryhmien kuljetuksiin. Mönkijällä teemme puolestaan maastokuljetuksia Tarvantovaaran ja Käsivarren Erämaa-alueilla.

Karesuvanto - Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Land Adventure

Elämysmajoitus ja porosafarit | Kilpisjärvi

Tuntureiden kainalossa sijaitseva porotila tarjoaa upean yhdistelmän saamelaisia perinteitä ja luksusmajoitusta maisemasviitissä. Lähde tunturiin porosafarille tai anna saunaelämyksen lempeiden löylyjen hemmotella. Kilpisjärven Tunturimajojen kuusi mökkiä sijaitsevat Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majesteettiselle Saanatunturille. Kolme mökeistä sopii myös lemmikeille.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Majatalo Haltinmaa

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Majatalo Haltinmaa tarjoaa viihtyisää majoitusta edulliseen hintaan ympäri vuoden.

Naalikuja 1, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Käsivarren Erä ja Mökki

Kelkkakuljetukset/Safaritoiminta, Pienremontit, Majoitustoiminta, Konetyöt, Soran ja hiekan myynti. | Kilpisjärvi

Kilpisjärvellä ja Karesuvannossa toimiva paikkakuntalainen perheyritys. Keväisin toteutamme kelkkakuljetuksia/safaritoimintaa. Kesäisin/syksyisin remontointia ja rakentamista, maatöitä. Talvi/kevät kelkkakuljetuksia/konetöitä. Majoituspalvelua ympäri vuoden.

Harjuntie 21, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Tundrea

Majoitus ja ravintola | Kilpisjärvi

Tundrea Lomakeskus tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen Lapin erämaassa, Kilpisjärven rannalla. Valitse majoitus perinteisistä hirsimökeistä moderneihin huoneistoihin ja ylellisiin igloihin. Nauti talven lumoista ja kesän keskiyön auringosta aktiivisten ulkoilma-aktiviteettien, kuten moottorikelkkailun, pilkkimisen ja patikoinnin parissa. Tule ja koe arktisen napapiirin taika ja luonnon rauha Tundreassa.

Kilpisjärventie 6, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetta

Ounasloma Luxury Cottages

Huvilamajoitus | Hetta

Huvilamajoitusta Enontekiön Hetassa. Ounasloma on perheyritys, jolla 13 korkeatasoista omavaraishuvilaa vuokrattavana. Mökit ovat väljästi rakennettuja, tuvan ikkunasta näkyy paljon luontoa ja asukkailla on oma rauha. Jokaisen mökin tuvan ikkunan edessä on lintulauta, jossa voi ihastella laudan runsasta elämää. Pienemmässä mökissä on pedit viidelle ja isommassa kahdeksalle. Kaikissa mökeissä on sauna ja täydellinen keittiö. Meillä on oma hiekkaranta ja asiakkaiden käytössä veneet ja polkupyörät.

Ounastie 1, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Näkkälä Adventures

Eräopas- ja ohjelmapalvelut | Hetta

Järjestämme kaiken mitä erämaareissusi vaatii onnistuakseen. Erämaakuljetukset, safarit, ohjelmapalvelut, metsästys- ja kalastusretket, kämppien vuokraus, kanoottien vuokraus, erämaaelämykset, luontoretket ja paljon muuta ympäri vuoden. Suoritamme myös metallinetsintää.

Ounastie 44, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Hetan Kota tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä majoitusta erilaisille ryhmille, perheille ja kaveriporukoille Hetan kylän läheisyydessä Ounasjärven rannalla ja Ounasjoen lähtöpisteessä. Täällä olet kansallispuistojen ja erämaa-alueiden keskellä, Hetta-Pallas vaellusreitin ja hiihtolatujen vieressä. Suomen vanhimman kansallispuiston – Pallas-Yllästunturin - lisäksi reilun tunnin ajomatkan päästä löytyvät kolme muuta kansallispuistoa: Lemmenjoki sekä Øvre Anárjohka ja Reisa Norjan puolella.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Villa Mäntyniemi

Mökkimajoitus | Hetta

Villa Mäntyniemi on täydellisesti varustettu lomamökki kesä- ja talvikäyttöön. Enontekiön Hetassa puhtaan ja kalaisan Ounasjärven rannalla omassa pienessä niemessä.

Majavatie 122, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Lomakylä Paavontalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Lomakylä Paavontalo on perinteinen yritys, joka on toiminut 60 vuotta. Sijainti Hetassa Ounasjärven ja hyvien retkeilyreittien välittömässä läheisyydessä. Mökkimajoitus 2-hgen ja 4-hgen mökeissä, joissa varusteina jääkaappi, veden-ja kahvinkeittimet. Mökkien saniteettitilat ja tilavat saunat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa. Ruokapalvelut tilauksesta, autonsiirto vaellusreiteille, kertalämmitteinen rantasauna uimarantoineen tilauksesta kesäaikaan. Kapasiteetti bussiryhmälle.

puh. +358 405 765 721

Ounastie 350, Hetta

Hetan Lomakylä

Majoitustoiminta | Hetta

Mökki- ja huonemajoitusta sekä karavaani- ja telttailualue.

Ounastie 23, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Mökit ja huoneistot muualla Enontekiöllä

Me Puranen Oy

Liikenneasema | Karesuvanto

Liikenneasema ja kahvia sekä ruokaa

Käsivarrentie 3767, Karesuvanto

Vanhapiha Miika Henrik Oskari

Kalastus ja poronhoito | Näkkälä

Kalanpyynti, kalastusmatkailu, majoituspalvelut, poronliha, safaripalvelut.

Puh. +358 40 965 0922

miika.vanhapiha1@gmail.com

Käsivarren Kalan Lomamökit

lomamökit, messut, opastukset talvisin | Enontekiö

Vuokrataan kolme lomamökkiä Pousujärvellä. Kierrellään kesäisin messuilla myymässä ruoka-annoksia. Talvisin opastusta Käsivarren suurtuntureille ja rautujärville. Vuokrataan Hetassa kaksi pihahuoneistoa.

Aittalahdemaantie 71, Hetta

Kelotin Rantamajat Oy

Mökit ja huoneistot | Leppäjärvi

Mökkien ja huoneiden vuokrausta.

Peltotievantie 34, Leppäjärvi

Yrityksen verkkosivut

Tunturikeskus Galdotieva

Lomakylä, huoltoasema | Palojärvi

Tunturikeskus Galdotieva on pieni ja kotoisa vapaa-ajan viettopaikka aivan Norjan rajan tuntumassa. Tunnelmallinen mökkimajoitus tunturimaisemalla ja rantasauna takaavat rentouttavan ja viihtyisän yöpymisen. Huoltoasema, kauppa ja ravintola herkkuineen tarjoilee monipuolisesti kaikille jotain. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Ruijantie 2605, Palojärvi

Yrityksen verkkosivut

Palojoensuun Kyläläiset ry

Omatoimimajoitus ja juhlatilojen vuokraus | Palojoensuu

Palojoensuun Kyläläiset ry tarjoaa vuonna 1949 valmistuneessa asuntolakoulussa juhlatiloja ja omatoimimajoitusta kauniissa kylässä. Hyvät retkeilymaastot ja kaksi kalaisaa jokea virtaa kylämme ohi ja ne yhtyvät kylämme eteläpäässä.

palojoensuun.kylalaiset.ry@gmail.com
puh. +358 400 449 014

Muoniontie 46, Palojoensuu

Kota-Juha Rantamökit

Taksi ja mökkien vuokraus | Karesuvanto

Henkilökuljetukset ja mökkien vuokrausta.
puh. +358 400 291 681

Käsivarrentie 3636, Karesuvanto

Kyrön loma

Caravan- ja leirintäalue | Kyrö

Erinomainen kohde vaativallekin matkaajalle Pallastunturijonon kupeessa hyvien reitti- ja latuverkostojen vieressä.

Porosaivontie 25, Raattama

Yrityksen verkkokauppa

Biegga Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Korkeatasoiset loma-asunnot Villa Gaissa ja Villa Biegga tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen loman viettoon Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sydämessä Enontekiöllä. Molemmista loma-asunnoista aukeaa huikea näkymä tuntureille. Hyvät nettiyhteydet mahdollistavat myös etätyön. Tervetuloa myös sähköautolla, sillä molemmissa loma-asunnoissa on latausasemat.

Vuontisrannantie 15, Raattama

Yrityksen verkkosivut

FeelHouse ay

Ohjelmapalvelut ja siivouspalvelut | Palojoensuu

FeelHouse ay tarjoaa asiakkailleen ympärivuotista luonto-ohjelmapalvelua ja kotisiivouksia. Vuokraamme Palojoensuussa peruskorjattua 105m2 taloa Villa Adriano, jossa majoitusta 6 hlölle.

puh. +358 400 646 151

Väylänrannantie 35, Palojoensuu

Tmi Vikkurikosken Leirintä

Leirintäalue | Karesuvanto

Mökkejä Könkämäenon rannalla 13 kilometriä Karesuvannosta pohjoiseen. Lisäksi asuntovaunu- ja telttapaikkoja. Venekuljetuksia.

puh. +358 442 048 544

Käsivarrentie 5062, Karesuvanto

Petterin Pirssi ja Pilke

Taksi, koneurakointi, majoitustoiminta, ohjelmapalvelu, rakennus | Karesuvanto

Monenlaista palvelua tarjoava paikallinen yritys.
petterkotavuopio@gmail.com

Sakkaravaarantie 13, Karesuvanto

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Opastetut retket

Enontekiö on kuuluisa laajoista erämaa-alueistaan, joilla retkeily vaatii osaamista, kokemusta ja valmistautumista.

Opastetut retket

Käsityömyymälät

Käsityömyymälät

Ota täältä mukaasi jotain, jota koskettaessasi olet jälleen Enontekiöllä.

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma