Sauna ja hyvinvointi

Mikä rentouttaisi ulkoilupäivän päätteeksi paremmin, kuin saunan lempeät löylyt ja pulahdus raikkaaseen tunturijärveen?

Lähes kaikissa huoneistoissa ja mökeissä on oma sauna, mutta myös elämyksellisempiä vaihtoehtoja on tarjolla.

Enontekiöllä on kuitenkin myös monta elämyksellistä tilaussaunaa, avantouintipaikkoja ja muita palveluita loman kruunaamiseen rentouttavalla hyvinvointihetkellä.

Haluatko pulahtaa kirkkaaseen järviveteen tai avantoon löylyjen välissä, vai kenties lekotella paljussa? Entä miltä kuulostaa saunominen keskellä erämaata?

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Sauna- ja hyvinvointipalveluita tarjoavat yritykset

Galdotieva

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Palojärvi

Galdotieva on pieni ja kotoisa vapaa-ajan viettopaikka aivan Norjan rajan tuntumassa. Tunnelmallinen mökkimajoitus tunturimaisemalla ja rantasauna takaavat rentouttavan ja viihtyisän yöpymisen. Huoltoasema, kauppa ja ravintola herkkuineen tarjoilee monipuolisesti kaikille jotain. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Ruijantie 2605, Palojärvi

Yrityksen verkkosivut

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Ounasjärven rannalla sijaitseva Hetan Kota on perinteinen ja persoonallinen lomakylä, josta löydät mukavaa mökki- ja hostellimajoitusta sekä Hetta-Pallas-vaelluksen venekyydit ja autonsiirtopalvelut kätevästi.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Näkkälä Adventures

Eräopas- ja ohjelmapalvelut | Hetta

Opastukset - eksytykset - elämykset. Järjestämme kaiken, mitä erämaareissusi vaatii onnistuakseen, ympäri vuoden. Tarjoamme erämaakuljetukset, safarit, opastetut retket, laajan valikoima vuokravälineitä ja elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi.

Ounastie 44, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Ulkoilijan tukikohta Kilpisjärvellä. Hotellihuoneita, mökkejä ja leirintäalue aivan Saanan juurella. Kahvila-ravintolastamme löydät herkkuja moneen makuun. Meiltä löydät myös ainutlaatuiset Kilpisjärvi-matkamuistot, kartat sekä vuokravälineitä.

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Roimaelämys

Opaspalvelut ja latukahvila | Hetta

Haluamme tarjota elämyksiä, jotka koostuvat pienistä yksinkertaisista asioista ja joissa korostuu paikallisuus ja luonnon läheisyys, hyviä eväitä unohtamatta. Retket, kurssit, paikalliset ruokatuotteet, latukahvila Pyhäkeron tuvalla ja paljon muuta.

Ounastie 270, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Arctic Land Adventure

Elämysmajoitus ja porosafarit | Kilpisjärvi

Tuntureiden kainalossa sijaitseva porotila tarjoaa upean yhdistelmän saamelaisia perinteitä ja luksusmajoitusta maisemasviitissä. Lähde tunturiin porosafarille tai anna lempeiden löylyjen hemmotella.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma

Mökit ja huoneistot

Mökit ja huoneistot

Varaisitko lomallesi oman tuvan tunturin juurella? Semmoiseen on niin mukava tulla retkipäivän päätteeksi. Enontekiöltä löytyy mökkejä niin yksinkertaisuutta kuin luksusta arvostavalle.

Elämysmajoitukset

Yöpyminen voi jo itsessään olla todellinen elämys! Meillä voit nukkua tunnelmallisessa eräkämpässä, jossa hiljaisuuden rikkoo vain tulen ritinä, tai ihastella revontulia lämpimien lakanoiden välistä lasi-iglussa.

Elämysmajoitukset