Yritykset

Arctic Land Adventure

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Kilpisjärven Tunturimajojen 6 mökkiä sijaitsevat Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majesteettiselle Saanatunturille. Kolme mökeistä sopii myös lemmikeille.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Land Adventure

Elämysmajoitus ja porosafarit | Kilpisjärvi

Tuntureiden kainalossa sijaitseva porotila tarjoaa upean yhdistelmän saamelaisia perinteitä ja luksusmajoitusta maisemasviitissä. Lähde tunturiin porosafarille tai anna lempeiden löylyjen hemmotella.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Wilderness Guide

Kalastus ja opaspalvelut | Kilpisjärvi

Arctic Wilderness Guide tarjoaa elämyksiä kalastuksen parissa ja vie sinut parhaille ottipaikoille. Kanssamme voit viettää päivän pilkkien lumisessa Käsivarren erämaassa tai perhokalastaen suurharjuksia- ja rautuja kumiveneen avustuksella. Tule kokemaan Lapin taika yksi heitto kerrallaan!

Skierrikuja 1, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Biegga Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Korkeatasoiset loma-asunnot Villa Gaissa ja Villa Biegga tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen loman viettoon Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sydämessä Enontekiöllä. Molemmista loma-asunnoista aukeaa huikea näkymä tuntureille. Hyvät nettiyhteydet mahdollistavat myös etätyön. Tervetuloa myös sähköautolla, sillä molemmissa loma-asunnoissa on latausasemat.

Vuontisrannantie 99340, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Cahkal Hotel

Hotelli, ravintola ja eräopaspalvelut | Kilpisjärvi

Boutique-hotelli ja ravintola Kilpisjärven lumoavissa maisemissa. Tarjoamme myös e-fatbike-, vapaalasku-, kalastus ja revontuliretket ammattitaitoisen eräoppaan kanssa. Täydellinen valinta elämyshakuisille matkailijoille, jotka haluavat yhdistää lomallaan luontoseikkailut ja ripauksen luksusta.

Revontulentie 4, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Enontekiön Lentoasema

Lentoasema | Hetta

Enontekiön kansainvälinen lentoasema toivottaa kaikki lentäen paikalle saapuvat tervetulleiksi.

Hetantie 775, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Galdotieva

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Palojärvi

Galdotieva on pieni ja kotoisa vapaa-ajan viettopaikka aivan Norjan rajan tuntumassa. Tunnelmallinen mökkimajoitus tunturimaisemalla ja rantasauna takaavat rentouttavan ja viihtyisän yöpymisen. Huoltoasema, kauppa ja ravintola herkkuineen tarjoilee monipuolisesti kaikille jotain. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Ruijantie 2605, Palojärvi

Yrityksen verkkosivut

HANNAN Travels

Matkasuositukset ja matkavarauspalvelut

HANNAN Travels auttaa löytämään Tunturi-Lapin alueen mielenpainuvimmat majoitukset: eräkämpät, tunnelmallisimmat mökit, majatalot, erikoismajoitukset sekä upeimmat retket ja taitavimmat oppaat. HANNAN kautta löytyy myös reittivinkit, käyntikohteet, ravintolat sekä parhaat maisemapaikat omatoimiretkille.

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Ounasjärven rannalla sijaitseva Hetan Kota on perinteinen ja persoonallinen lomakylä, josta löydät mukavaa mökki- ja hostellimajoitusta sekä Hetta-Pallas-vaelluksen venekyydit ja autonsiirtopalvelut kätevästi.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetta Huskies

Huskytila ja ohjelmapalvelut | Hetta

Ainutlaatuisia ja vastuullisia elämyksiä huskien kanssa. Tutustu koiriemme elämään, osallistu huskysafarille, moottorikelkka- tai melontaretkelle. Vuokraamme lumikenkiä, suksia, e-fatbike, kajakkeja ja muita ulkoiluvälineitä. Tarjoamme myös elämyksellistä majoitusta huskytilalla.

Hetantie 211, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Hetta Silver

Käsityömyymälä | Hetta

Hetta Silver on Enontekiön vanhin hopeapaja ja käsitöiden erikoisliike, jonka erikoisuutena ovat Lappi-aiheiset korut. Myös matkapuhelintarvikkeita, patterit ja pattereidenvaihdot, korujen korjaukset ja kiillotukset. Yksityisessä kotiseutumuseossa voit kokea paikallishistorian havinaa.

Ruijantie 15, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Hotelli Hetan Majatalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Hetan Majatalo on kestinnyt vieraitaan sydämellä ja ammattitaidolla jo vuodesta 1924 Hetan keskustassa. Lapin vanhin matkailun perheyritys tarjoaa viihtyisää majoitusta ja maankuulun pitopöydän nyt jo neljännessä sukupolvessa. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Riekontie 8, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hotelli Jussan Tupa

Hotelli- ja ravintolapalvelut | Hetta

Tervetuloa Hotelli Jussan Tupaan, lapinkävijän perinteiseen majanpitopaikkaan! Vieraanvarainen hotellimme sijaitsee keskellä Hettaa. Ravintolastamme löydät aitoja lappilaisia herkkuja sekä vaihtoehtoja myös kansainväliseen makuun. Vuokraamme myös mm. moottorikelkkoja ja melontavälineitä. Järjestämme ryhmille tilauksesta erilaisia ulkoiluaktiviteetteja.

Ounastie 140, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Jerstitupa

Erämaamökki | Näkkälä

Jerstitupa sijaitsee Pöyrisjärven erämaan laidalla Jerstivaaran kyljessä, noin 3 km kävelymatkan päässä Näkkälän kylältä pohjoiseen. Sähköttömässä erätukikohdassa on petipaikat kuudelle ja oma sauna. Kristallinkirkas ja raikas vesi haetaan läheisestä tunturipurosta.

Jerstivaara, Näkkälä

Yrityksen verkkosivut

Johka Arctic Experience and Villas

Opastetut retket ja majoitus | Karesuvanto ja Kilpisjärvi

Osallistu laadukkaisiin, ohjattuihin ohjelmapalveluihin, ja koe elämyksiä Lapin luonnossa ja majoitu mukavasti Johkan kelohonkamökeissä ja muissa kohteissamme! Toimimme Karesuvannossa, Kilpisjärvellä ja muualla Käsivarren alueella.

Karesuvanto - Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Kahvila Peura

Kahvila ja maastopyörien vuokraus | Hetta

Kahvila Peura on kodikas ja perheystävällinen ravintola-kahvila ja pyörävuokraamo Tunturi-Lapin luontokeskuksen yhteydessä. Tarjoamme herkullisia pizzoja, vohveleita, kakkuja ja arkisin kotiruokalounasta. Vuokraamme laadukkaita maastopyöriä ja sähköpyöriä. Lisäksi voit tuoda meille oman pyöräsi huoltoon.

Peuratie 15, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Kilpisjärven luontokeskus

Luontokeskus | Kilpisjärvi

Kilpisjärven luontokeskus palvelee retkeilijöitä, matkailijoita, kalastajia ja Kalottireitin kulkijoita. Kilpisjärven luontokeskuksen pysyvä näyttely, Skandien laidalla, kertoo Mallan luonnonpuistosta, Saanan luonnonsuojelualueista ja Käsivarren erämaa-alueesta sekä Kilpisjärven asukkaista. Maastokartat, kalastus- ja moottorikelkkauraluvat, Käsivarren tupien varaukset ja avaimet ja myymälä.

Käsivarrentie 14145, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Ulkoilijan tukikohta Kilpisjärvellä. Hotellihuoneita, mökkejä ja leirintäalue aivan Saanan juurella. Kahvila-ravintolastamme löydät herkkuja moneen makuun. Meiltä löydät myös ainutlaatuiset Kilpisjärvi-matkamuistot, kartat sekä vuokravälineitä.

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Kilpissafarit

Ohjelmapalvelut & välinevuokraus | Kilpisjärvi

Kilpissafarit tarjoaa opastetut retket Käsivarren alueella paikallisten oppaiden matkassa ja vuokravälineet ikimuistoisille omatoimiretkille. Kauttamme pääset Käsivarren parhaille rautuvesille Luohtojärven kalastustukikohdalle tai yöpymään erämaassa revontulia ihastellen. Vuokraamon laajasta valikoimasta löydät muun muassa moottorikelkkoja, sähköpyöriä ja muita alueella tarvittavia retkeilyvarusteita.

Tsahkalluotkantie 14, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Koru Laakso

Koruliike ja Hetta-Pallas kuljetukset | Hetta

Koru- ja käsityöliike ja kahvila Hetan keskustassa. Valmistamme liikkeessämme perinteisiä Lapin koruja käsityöperinteitä kunnioittaen. Myös Hetta-Pallas autonsiirtopalvelu venekuljetukset!

Riekontie 1 Hetta

Yrityksen verkkosivut

Lapinkataja

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Majoitu mukavasti Kilpisjärvellä hyvin varustellussa mökissä Salmivaaran maisemien kupeeseen. Lapinkataja on 6-8 henkilön vuokramökki, jossa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna ja parvi. Erämaaseikkailut alkavat aivan ulko-oven takaa. Ei lemmikkieläimiä. Ota yhteyttä: 0400 931317 / kaisal.timonen@gmail.com

Riekonmutka 18, Kilpisjärvi

Lomakylä Paavontalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Lomakylä Paavontalo on kodikas ja lämminhenkinen perheyritys luonnonkauniilla Ounasjärven rannalla Hetassa. Tarjoamme mökkimajoitusta, ruokapalveluita tilauksesta, kevään hiihtoviikoilla täysihoitomahdollisuus, vaeltajille autonsiirtopalvelut ja venekuljetukset. Ryhmille suunnittelemme mielellämme hyvää paikallistuntemustamme käyttäen ohjelmaehdotuksia. Ota yhteyttä: 040 5765 721 / paavontalo@co.inet.fi

Ounastie 350, Hetta

Majatalo Haltinmaa

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Majatalo Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylässä lähellä vaellus- ja hiihtoreittejä. Meille on helppo tulla ja mukava majoittua. Lapintyttö-ravintolan kuuluisa buffetpöytä kutsuu herkuttelemaan. Majatalo Haltinmaan Halti Pub on Kilpisjärven illanviettopaikkojen ykkönen!

Naalikuja 1, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Näkkälä Adventures

Erämajoitus | Näkkälä

Elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi. Vuokraamme erämökkejä ja elämysmajoitusta Näkkälän kylän ympäristössä Pöyrisjärven erämaan laidalla. Majoituksemme on rakennettu itse alueen herkkää luontoa ja saamelaista arkkitehtuuria kunnioittaen.

Näkkälä

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Näkkälä Adventures

Eräopas- ja ohjelmapalvelut | Hetta

Opastukset - eksytykset - elämykset. Järjestämme kaiken, mitä erämaareissusi vaatii onnistuakseen, ympäri vuoden. Tarjoamme erämaakuljetukset, safarit, opastetut retket, laajan valikoima vuokravälineitä ja elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi.

Ounastie 44, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Näkkälän kala ja poro

Ohjelmapalvelut | Näkkälä

Joskus on hyvä irrottautua arjesta ja kokea jotain aivan uutta! Miltä kuulostaisi poroajelu pienessä saamelaiskylässä tai vaikkapa jääverkkokalastusta paikallallisen kalastajan kanssa, porokyydillä tietenkin? Meiltä saat juuri sinulle räätälöidyn ohjelmapalvelupaketin edullisin hinnoin Lapin erämaan ympäröivässä Näkkälässä. Näkkälän Kala ja poro Oy on perheyritys, joka tarjoaa monia ohjelmapalveluita, joista sinä voit rakentaa ainutlaatuisen kokonaisuuden juuri sinulle. Tule siekin tutustumaan meihin ja meidän poroihin!

info@nakkalankalajaporo.com

Ounistieva

Vuokramökki | Hetta

Perinteikäs ja tunnelmallinen lomamökki Hetan keskustan läheisyydessä. 55-neliöisessä mökissä on vuodepaikkoja 2-4 henkilölle. Nykyaikainen keittiön varustus, pyykinpesukone ja TV. Oma sauna ja uintimahdollisuus. Grillikota ja soutuvene vieraiden käytettävissä. Tiedustele saatavuutta: 0400 177 371 / seppo.jahkola@luukku.com

Majavantie 111, Hetta

Pallas-Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Laadukasta majoitusta ja unohtumattomia elämyksiä Pallastunturin upeissa maisemissa! Yli-Kyrössä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa sijaitseva Pallas-Villas tarjoaa tasokkaat puitteet ainutlaatuisille luontokokemuksille ja unohtumattomille elämyksille sekä erilaisille aktiviteeteille kaikkina vuodenaikoina.

Uulantontie 99-100, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Roimaelämys

Opaspalvelut ja latukahvila | Hetta

Haluamme tarjota elämyksiä, jotka koostuvat pienistä yksinkertaisista asioista ja joissa korostuu paikallisuus ja luonnon läheisyys, hyviä eväitä unohtamatta. Retket, kurssit, paikalliset ruokatuotteet, latukahvila Pyhäkeron tuvalla ja paljon muuta.

Ounastie 270, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Saivaara-mökit

Majoitus- ja ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Erinomaiset puitteet Lapin lomalle tarjoaa täysvarustetut Saivaara-mökit. Upeat näköalat, sijainti Kilpisjärvellä lähellä kylän palveluita ja isäntäparin järjestämät tunturiretket. Tervetuloa!

Harjutie 21, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Santa’s Hotel Rakka

Design-hotelli, huoneistot ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Santa's Hotel Rakka sijaitsee Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin.

Urpiaisentie 4, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Savustamo Tunturikala

Myymälä, kahvila-ravintola | Kuttanen

Tunturikala-kota tarjoaa pysähtyjille taukohetken, herkullista ruokaa ja paikallisia kalatuotteita. Myymälästä löytyy myös ihania matkamuistoja. Myymälämme sijaitsee Käsivarrentien varrella Kuttasessa, kauniilla paikalla Muoniojoen rannalla.

Käsivarrentie 1234, Kuttanen

The Lapland Connection / Destination Kilpisjärvi

Ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Kilpisjärven huippuelämykset yhdestä osoitteesta ympäri vuoden. Palveluksessasi Martti ja Sinikka Niskanen. Me viemme sinut löytämään luontosi ja kerromme sinulle seudun tarinat. Tule retkelle kanssamme!

Pulmusentie 4 B 3 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Tundrea

Majoitus ja ravintola | Kilpisjärvi

Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella. Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä. Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.

Käsivarrentie 14188, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Tunturi-Lapin luontokeskus

Luontokeskus | Hetta

Tunturi-Lapin luontokeskuksessa asiakaspalvelumme opastaa Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon ja sen hienoimmille retkeilyreiteille. Luontokeskuksen maksuton Vuovjjuš - Kulkijat -näyttely perehdyttää saamelaiskulttuuriin ja tunturiluontoon. Samalla voit vierailla vaihtuvassa taidenäyttelyssä. Järjestämme ympäri vuoden luontoiltoja ja lukuisia muita tapahtumia. Myymälästämme hankit kartat ja paikalliset tuotteet, ja voit nauttia kahvilan herkuista päivän lehtiä lukiessasi. Luontokeskus on esteetön ja sopii myös lapsiperheille.

Peuratie 15, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Tunturihotelli Vuontispirtti

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Yli-Kyrö

Legendaarinen tunturihotelli tarjoaa tukikohdan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla niin kevättalven hiihtäjille kuin ruskaretkeilijöille. Majoitusta myös huoneistoissa, retkeilymökeissä ja caravan-alueella.

Vuontispirtintie 267, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Villa Kilpisjärvi

Lomahuoneistot | Kilpisjärvi

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa 503 metrin korkeudessa Kilpisjärven kylän parhaalla paikalla Saanatunturin juurella. Mukavasta pihapiiristä löytyy isot terassit, kesäkeittiö, puuvaja-suksihuoltotila ja Lapin Kota. Vaellus- ja hiihtoreitit lähtevät lähes pihalta.

Pulmusentie 5 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Villa Mäntyniemi

Mökkimajoitus | Hetta

Villa Mäntyniemi on tasokas loma-asunto, joka sijaitsee Enontekiön Hetassa puhtaan ja kalaisan Ounasjärven rannalla omassa pienessä niemessä. Vain kolmen kilometrin päässä kylän keskustan palveluista.

Majavatie 122, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Vilu Arctic Experience

Opastetut luontoretket ja Glamping

Järjestämme erilaisia luontoretkiä tuntureiden ja erämaiden ympäröimänä. Glamping-majoituksessa voit kokea Lapin luonnon viettämällä yön mukavasti luksusteltassa perinteisillä erähenkisillä mukavuuksilla.

Tuolpajärventie 10, Vuontisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Yläperän safarit

Poroajelut & porotilavierailut | Kilpisjärvi

Olemme perheyritys Kilpisjärveltä Saana-tunturin juurelta. Tuotamme poroajeluja sekä muita autenttisia ohjelmapalveluita liittyen poronhoidon historiaan, saamelaiseen kulttuuriin ja samalla oman perheen historiaan. Kuulumme vanhaan porosaamelaissukuun joka on harjoittanut elinkeinoa käsivarren alueella jo useiden sukupolvien ajan.

Harjuntie 15, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut