Mökit ja huoneistot

Miltä kuulostaa tupa tunturin juurella? Vedä villasukat jalkaan ja nauti omasta rauhasta hiihto- tai retkipäivän jälkeen.

Onko haavemajoituksesi täysvarusteltu loma-asunto vai yksinkertainen, tunnelmallinen maja?

Houkutteleeko täydellinen varustelu vai nautitko yksinkertaisuudesta? Ehkä arvostat yksityisyyttä ja mahdollisuutta kokkailla omassa keittiössä?

Enontekiöllä on mahdollista majoittua aivan omassa rauhassa keskellä erämaata tai hieman vilkkaamman kyläkeskuksen kainalossa. Hetasta, Kilpisjärveltä, kylistä ja kairasta löytyy monenlaista majoitusta mökeistä huoneistoihin. Varmaa on se, että luontoa löytyy jokaisen majapaikan vierestä.

Mökit ja huoneistot alueittain

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Mökit ja huoneistot

Valitse sinulle sopivin kodikas tupa alueemme kattavasta mökki- ja huoneistovalikoimasta.

Kilpisjärvi

Majatalo Haltinmaa

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Majatalo Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylässä lähellä vaellus- ja hiihtoreittejä. Meille on helppo tulla ja mukava majoittua. Lapintyttö-ravintolan kuuluisa buffetpöytä kutsuu herkuttelemaan. Majatalo Haltinmaan Halti Pub on Kilpisjärven illanviettopaikkojen ykkönen!

Naalikuja 1, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Ulkoilijan tukikohta Kilpisjärvellä. Hotellihuoneita, mökkejä ja leirintäalue aivan Saanan juurella. Kahvila-ravintolastamme löydät herkkuja moneen makuun. Meiltä löydät myös ainutlaatuiset Kilpisjärvi-matkamuistot, kartat sekä vuokravälineitä.

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Polar

Majoitus | Kilpisjärvi

Perheyrityksemme tarjoamme saunallisia huoneistoja erinomaisella sijainnilla Kilpisjärven keskustassa tunturinäköalalla. Ravintola Mutterista aamiaiset ja muut ruokailut tilauksesta. Järjestämme myös moottorikelkkasafareja.

Urpiaisenkuja 3, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Land Adventure

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Kilpisjärven Tunturimajojen 6 mökkiä sijaitsevat Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majesteettiselle Saanatunturille. Kolme mökeistä sopii myös lemmikeille.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Lapland Hotels Kilpis

Hotelli- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, kalastajien ja vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat tunturit. Perinteikäs hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Monipuolisiin palveluihimme sisältyy tasokas maisemaravintola ja laaja valikoima vuokravälineitä ulkoiluun.

Käsivarrentie 14206, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lapland Hide

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Lapland Hide tarjoaa kokonaisvaltaisia erämaaelämyksiä. Korkeatasoisessa päärakennuksessa ja Lätäsenon rannalla sijaitsevassa rantamökissä on majoitustilaa on yhteensä 14 henkilölle kaikilla mukavuuksilla. Retki- ja opaspalvelut ja ammattikokkien tekemä herkullinen lappilainen ruoka kruunavat elämyksen!

Ahmapolku 15, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Villa Kilpisjärvi

Lomahuoneistot | Kilpisjärvi

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa 503 metrin korkeudessa Kilpisjärven kylän parhaalla paikalla Saanatunturin juurella. Mukavasta pihapiiristä löytyy isot terassit, kesäkeittiö, puuvaja-suksihuoltotila ja Lapin Kota. Vaellus- ja hiihtoreitit lähtevät lähes pihalta.

Pulmusentie 5 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Lapinkataja

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Majoitu mukavasti Kilpisjärvellä hyvin varustellussa mökissä Salmivaaran maisemien kupeeseen. Lapinkataja on 6-8 henkilön vuokramökki, jossa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna ja parvi. Erämaaseikkailut alkavat aivan ulko-oven takaa. Ota yhteyttä: 0400 931317 / kaisal.timonen@gmail.com

Riekonmutka 18, Kilpisjärvi

Saivaara-mökit

Majoitus- ja ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Erinomaiset puitteet Lapin lomalle tarjoaa täysvarustetut Saivaara-mökit. Upeat näköalat, sijainti Kilpisjärvellä lähellä kylän palveluita ja isäntäparin järjestämät tunturiretket. Tervetuloa!

Harjutie 21, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Santa’s Chalets Rakka

Huoneistohotelli | Kilpisjärvi

Santa's Chalets Rakka huoneistot sijaitsevat Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin.

Urpiaisenkuja 4 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetta

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Ounasjärven rannalla sijaitseva Hetan Kota on perinteinen ja persoonallinen lomakylä, josta löydät mukavaa mökki- ja hostellimajoitusta sekä Hetta-Pallas-vaelluksen venekyydit ja autonsiirtopalvelut kätevästi.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lomakylä Paavontalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Lomakylä Paavontalo on kodikas ja lämminhenkinen perheyritys luonnonkauniilla Ounasjärven rannalla Hetassa. Tarjoamme mökkimajoitusta, ruokapalveluita tilauksesta, kevään hiihtoviikoilla täysihoitomahdollisuus, vaeltajille autonsiirtopalvelut ja venekuljetukset. Ryhmille suunnittelemme mielellämme hyvää paikallistuntemustamme käyttäen ohjelmaehdotuksia. Ota yhteyttä: 040 5765 721 / paavontalo@co.inet.fi

Ounastie 350, Hetta

Villa Mäntyniemi

Mökkimajoitus | Hetta

Villa Mäntyniemi on tasokas loma-asunto, joka sijaitsee Enontekiön Hetassa puhtaan ja kalaisan Ounasjärven rannalla omassa pienessä niemessä. Vain kolmen kilometrin päässä kylän keskustan palveluista.

Majavatie 122, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Lapland Hotels Hetta

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Rauhallinen, kokoustajien ja luontoaktiviteetteja harrastavien suosima hotellimme sijaitsee Hetan keskustan tuntumassa kauniin Ounasjärven rannalla. Monipuolisiin palveluihimme sisältyy tasokas maisemaravintola ja laaja valikoima vuokravälineitä ulkoiluun. Meiltä saat myös autonsiirrot ja venekuljetukset Hetta-Pallas-reitille.

Ounastie 281, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Ounistieva

Vuokramökki | Hetta

Perinteikäs ja tunnelmallinen lomamökki Hetan keskustan läheisyydessä. 55-neliöisessä mökissä on vuodepaikkoja 4-6 henkilölle. Nykyaikainen keittiön varustus, pyykinpesukone ja TV. Oma sauna ja avantouintimahdollisuus. Grillikota ja soutuvene vieraiden käytettävissä. Tiedustele saatavuutta: 0400 177 371 / seppo.jahkola@luukku.com

Majavantie 111, Hetta

Yli-Kyrö, Näkkälä & muut alueet

Näkkälä Adventures

Erämajoitus | Näkkälä

Elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi. Vuokraamme erämökkejä ja elämysmajoitusta Näkkälän kylän ympäristössä Pöyrisjärven erämaan laidalla. Majoituksemme on rakennettu itse alueen herkkää luontoa ja saamelaista arkkitehtuuria kunnioittaen.

Näkkälä

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Tunturihotelli Vuontispirtti

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Yli-Kyrö

Legendaarinen tunturihotelli tarjoaa tukikohdan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla niin kevättalven hiihtäjille kuin ruskaretkeilijöille. Majoitusta myös huoneistoissa, retkeilymökeissä ja caravan-alueella.

Vuontispirtintie 267, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Galdotieva

Majoitus-, ravintola-, kuljetus- ja ohjelmapalvelut

Norjan rajan tuntumassa sijaitseva Galdotieva on rajamarket, ravintola ja mökkikylä Palojärven rannalla. Galdotieva on viimeinen rajakauppa matkalla Norjaan, ja meillä voit myös tankata tai ladata autosi.

Ruijantie 2605 Leppäjärvi

Yrityksen verkkosivut

Jerstitupa

Erämaamökki | Näkkälä

Jerstitupa sijaitsee Pöyrisjärven erämaan laidalla Jerstivaaran kyljessä, noin 3 km kävelymatkan päässä Näkkälän kylältä pohjoiseen. Sähköttömässä erätukikohdassa on petipaikat kuudelle ja oma sauna. Kristallinkirkas ja raikas vesi haetaan läheisestä tunturipurosta.

Jerstivaara, Näkkälä

Yrityksen verkkosivut

Ropin pirtti

Majoituspalvelut & kahvila | Ropinsalmi

Tarjoamme mökkimajoitusta Naimakkajärven rannalla Ropinsalmella. Alueellamme voi yöpyä myös teltassa tai matkailuautolla. Kodikkaassa kahvilassa voit nauttia Pirtin kuuluisat munkkikahvit ja muita kotileivonnaisia. Myymme alueen kalastuslupia. Tervetuloa, Pirtillä tavataan! Ota yhteyttä: 040 8655907 / ropinpirtti@gmail.com

Käsivarrentie 8896, Ropinsalmi

Pallas-Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Laadukasta majoitusta ja unohtumattomia elämyksiä Pallastunturin upeissa maisemissa! Yli-Kyrössä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa sijaitseva Pallas-Villas tarjoaa tasokkaat puitteet ainutlaatuisille luontokokemuksille ja unohtumattomille elämyksille sekä erilaisille aktiviteeteille kaikkina vuodenaikoina.

Uulantontie 99-100, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Biegga Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Korkeatasoiset loma-asunnot Villa Gaissa ja Villa Biegga tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen loman viettoon Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sydämessä Enontekiöllä. Molemmista loma-asunnoista aukeaa huikea näkymä tuntureille. Hyvät nettiyhteydet mahdollistavat myös etätyön. Tervetuloa myös sähköautolla, sillä molemmissa loma-asunnoissa on latausasemat.

Vuontisrannantie 99340, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Opastetut retket

Enontekiö on kuuluisa laajoista erämaa-alueistaan, joilla retkeily vaatii osaamista, kokemusta ja valmistautumista.

Opastetut retket

Käsityömyymälät

Käsityömyymälät

Ota täältä mukaasi jotain, jota koskettaessasi olet jälleen Enontekiöllä.

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön. Lue lisää tietosuojastamme.