Mökit ja huoneistot

Miltä kuulostaa tupa tunturin juurella? Vedä villasukat jalkaan ja nauti omasta rauhasta hiihto- tai retkipäivän jälkeen.

Onko haavemajoituksesi täysvarusteltu loma-asunto vai yksinkertainen, tunnelmallinen maja?

Houkutteleeko täydellinen varustelu vai nautitko yksinkertaisuudesta? Ehkä arvostat yksityisyyttä ja mahdollisuutta kokkailla omassa keittiössä?

Enontekiöllä on mahdollista majoittua aivan omassa rauhassa keskellä erämaata tai hieman vilkkaamman kyläkeskuksen kainalossa. Hetasta, Kilpisjärveltä, kylistä ja kairasta löytyy monenlaista majoitusta mökeistä huoneistoihin. Varmaa on se, että luontoa löytyy jokaisen majapaikan vierestä.

Mökit ja huoneistot alueittain

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Mökit ja huoneistot

Valitse sinulle sopivin kodikas tupa alueemme kattavasta mökki- ja huoneistovalikoimasta.

Kilpisjärvi

Johka Arctic Experience and Villas

Opastetut retket ja majoitus | Karesuvanto ja Kilpisjärvi

Osallistu laadukkaisiin, ohjattuihin ohjelmapalveluihin, ja koe elämyksiä Lapin luonnossa ja majoitu mukavasti Johkan kelohonkamökeissä ja muissa kohteissamme! Toimimme Karesuvannossa, Kilpisjärvellä ja muualla Käsivarren alueella.

Karesuvanto - Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Tundrea

Majoitus ja ravintola | Kilpisjärvi

Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella. Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä. Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.

Käsivarrentie 14188, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Arctic Land Adventure

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Kilpisjärven Tunturimajojen 6 mökkiä sijaitsevat Kilpisjärven parhaalla paikalla tarjoten näkymät majesteettiselle Saanatunturille. Kolme mökeistä sopii myös lemmikeille.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Villa Kilpisjärvi

Lomahuoneistot | Kilpisjärvi

Villa Kilpisjärvi tarjoaa kolme korkeatasoista lomahuoneistoa 503 metrin korkeudessa Kilpisjärven kylän parhaalla paikalla Saanatunturin juurella. Mukavasta pihapiiristä löytyy isot terassit, kesäkeittiö, puuvaja-suksihuoltotila ja Lapin Kota. Vaellus- ja hiihtoreitit lähtevät lähes pihalta.

Pulmusentie 5 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Ulkoilijan tukikohta Kilpisjärvellä. Hotellihuoneita, mökkejä ja leirintäalue aivan Saanan juurella. Kahvila-ravintolastamme löydät herkkuja moneen makuun. Meiltä löydät myös ainutlaatuiset Kilpisjärvi-matkamuistot, kartat sekä vuokravälineitä.

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Majatalo Haltinmaa

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Majatalo Haltinmaa sijaitsee Kilpisjärven kylässä lähellä vaellus- ja hiihtoreittejä. Meille on helppo tulla ja mukava majoittua. Lapintyttö-ravintolan kuuluisa buffetpöytä kutsuu herkuttelemaan. Majatalo Haltinmaan Halti Pub on Kilpisjärven illanviettopaikkojen ykkönen!

Naalikuja 1, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Santa’s Hotel Rakka

Design-hotelli, huoneistot ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Santa's Hotel Rakka sijaitsee Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin.

Urpiaisentie 4, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lapinkataja

Mökkimajoitus | Kilpisjärvi

Majoitu mukavasti Kilpisjärvellä hyvin varustellussa mökissä Salmivaaran maisemien kupeeseen. Lapinkataja on 6-8 henkilön vuokramökki, jossa on tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna ja parvi. Erämaaseikkailut alkavat aivan ulko-oven takaa. Ei lemmikkieläimiä. Ota yhteyttä: 0400 931317 / kaisal.timonen@gmail.com

Riekonmutka 18, Kilpisjärvi

Saivaara-mökit

Majoitus- ja ohjelmapalvelut | Kilpisjärvi

Erinomaiset puitteet Lapin lomalle tarjoaa täysvarustetut Saivaara-mökit. Upeat näköalat, sijainti Kilpisjärvellä lähellä kylän palveluita ja isäntäparin järjestämät tunturiretket. Tervetuloa!

Harjutie 21, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Hetta

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Ounasjärven rannalla sijaitseva Hetan Kota on perinteinen ja persoonallinen lomakylä, josta löydät mukavaa mökki- ja hostellimajoitusta sekä Hetta-Pallas-vaelluksen venekyydit ja autonsiirtopalvelut kätevästi.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Ounistieva

Vuokramökki | Hetta

Perinteikäs ja tunnelmallinen lomamökki Hetan keskustan läheisyydessä. 55-neliöisessä mökissä on vuodepaikkoja 2-4 henkilölle. Nykyaikainen keittiön varustus, pyykinpesukone ja TV. Oma sauna ja uintimahdollisuus. Grillikota ja soutuvene vieraiden käytettävissä. Tiedustele saatavuutta: 0400 177 371 / seppo.jahkola@luukku.com

Majavantie 111, Hetta

Villa Mäntyniemi

Mökkimajoitus | Hetta

Villa Mäntyniemi on tasokas loma-asunto, joka sijaitsee Enontekiön Hetassa puhtaan ja kalaisan Ounasjärven rannalla omassa pienessä niemessä. Vain kolmen kilometrin päässä kylän keskustan palveluista.

Majavatie 122, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Lomakylä Paavontalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Lomakylä Paavontalo on kodikas ja lämminhenkinen perheyritys luonnonkauniilla Ounasjärven rannalla Hetassa. Tarjoamme mökkimajoitusta, ruokapalveluita tilauksesta, kevään hiihtoviikoilla täysihoitomahdollisuus, vaeltajille autonsiirtopalvelut ja venekuljetukset. Ryhmille suunnittelemme mielellämme hyvää paikallistuntemustamme käyttäen ohjelmaehdotuksia. Ota yhteyttä: 040 5765 721 / paavontalo@co.inet.fi

Ounastie 350, Hetta

Yli-Kyrö, Näkkälä & muut alueet

Näkkälä Adventures

Erämajoitus | Näkkälä

Elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi. Vuokraamme erämökkejä ja elämysmajoitusta Näkkälän kylän ympäristössä Pöyrisjärven erämaan laidalla. Majoituksemme on rakennettu itse alueen herkkää luontoa ja saamelaista arkkitehtuuria kunnioittaen.

Näkkälä

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Galdotieva

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Palojärvi

Galdotieva on pieni ja kotoisa vapaa-ajan viettopaikka aivan Norjan rajan tuntumassa. Tunnelmallinen mökkimajoitus tunturimaisemalla ja rantasauna takaavat rentouttavan ja viihtyisän yöpymisen. Huoltoasema, kauppa ja ravintola herkkuineen tarjoilee monipuolisesti kaikille jotain. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Ruijantie 2605, Palojärvi

Yrityksen verkkosivut

Pallas-Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Laadukasta majoitusta ja unohtumattomia elämyksiä Pallastunturin upeissa maisemissa! Yli-Kyrössä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa sijaitseva Pallas-Villas tarjoaa tasokkaat puitteet ainutlaatuisille luontokokemuksille ja unohtumattomille elämyksille sekä erilaisille aktiviteeteille kaikkina vuodenaikoina.

Uulantontie 99-100, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Jerstitupa

Erämaamökki | Näkkälä

Jerstitupa sijaitsee Pöyrisjärven erämaan laidalla Jerstivaaran kyljessä, noin 3 km kävelymatkan päässä Näkkälän kylältä pohjoiseen. Sähköttömässä erätukikohdassa on petipaikat kuudelle ja oma sauna. Kristallinkirkas ja raikas vesi haetaan läheisestä tunturipurosta.

Jerstivaara, Näkkälä

Yrityksen verkkosivut

Tunturihotelli Vuontispirtti

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Yli-Kyrö

Legendaarinen tunturihotelli tarjoaa tukikohdan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla niin kevättalven hiihtäjille kuin ruskaretkeilijöille. Majoitusta myös huoneistoissa, retkeilymökeissä ja caravan-alueella.

Vuontispirtintie 267, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Biegga Villas

Lomamökkien vuokraus | Yli-Kyrö

Korkeatasoiset loma-asunnot Villa Gaissa ja Villa Biegga tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen loman viettoon Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sydämessä Enontekiöllä. Molemmista loma-asunnoista aukeaa huikea näkymä tuntureille. Hyvät nettiyhteydet mahdollistavat myös etätyön. Tervetuloa myös sähköautolla, sillä molemmissa loma-asunnoissa on latausasemat.

Vuontisrannantie 99340, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Opastetut retket

Enontekiö on kuuluisa laajoista erämaa-alueistaan, joilla retkeily vaatii osaamista, kokemusta ja valmistautumista.

Opastetut retket

Käsityömyymälät

Käsityömyymälät

Ota täältä mukaasi jotain, jota koskettaessasi olet jälleen Enontekiöllä.

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma