Hotellit

Parasta on juoda aamukahvia rauhassa hyvin nukutun yön jälkeen ja ihailla ikkunan takaa avautuvia maisemia.

Enontekiöllä seikkailu odottaa aina nurkan takana

Retkeily- ja hiihtoreiteille pääset heti hotellin pihasta, olitpa sitten keskellä kirkonkylää tai jylhää tunturiluontoa. Nuku hyvin retkeilypäivän päätteeksi ja sauno pois repun kantamisen tunne hartioilta. Nauti ruoaksi paikallisia herkkuja – useista alueen hotelleista löydät myös ravintolan. Hotellien ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään myös erilaisten aktiviteettien järjestämisessä sekä neuvoo mielenkiintoisimmat käyntikohteet.

Enontekiölle kannattaa tulla pidemmäksi aikaa, myös etätöihin. Työt hoituvat hyvien verkkoyhteyksien avulla ja sinua odottavat mahtavat ulkoilumahdollisuudet työpäivän päätteeksi.

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Maistuisiko sinulle unet tunturimaisemassa tai keskellä kirkonkylää? 

Kilpisjärven hotellit

Lapland Hotels Kilpis

Hotelli- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Lapland Hotels Kilpis on seikkailijoiden, kalastajien ja vaeltajien tukikohta, ympärillä maamme korkeimmat tunturit. Perinteikäs hotellimme sijaitsee upeissa maisemissa Kilpisjärven rannalla, Saanan tuntumassa. Monipuolisiin palveluihimme sisältyy tasokas maisemaravintola ja laaja valikoima vuokravälineitä ulkoiluun.

Käsivarrentie 14206, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Santa’s Chalets Rakka

Huoneistohotelli | Kilpisjärvi

Santa's Chalets Rakka huoneistot sijaitsevat Käsivarren kauneimmissa maisemissa Kilpisjärven kylässä. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat sykähdyttävän näköalan lumoaviin tunturi- ja järvimaisemiin.

Urpiaisenkuja 4 Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Kilpisjärven Retkeilykeskus

Lomakeskus | Kilpisjärvi

Ulkoilijan tukikohta Kilpisjärvellä. Hotellihuoneita, mökkejä ja leirintäalue aivan Saanan juurella. Kahvila-ravintolastamme löydät herkkuja moneen makuun. Meiltä löydät myös ainutlaatuiset Kilpisjärvi-matkamuistot, kartat sekä vuokravälineitä.

Käsivarrentie 14663, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Hetan hotellit

Hotelli Jussan Tupa

Hotelli- ja ravintolapalvelut | Hetta

Tervetuloa Hotelli Jussan Tupaan, lapinkävijän perinteiseen majanpitopaikkaan! Vieraanvarainen hotellimme sijaitsee keskellä Hettaa. Ravintolastamme löydät aitoja lappilaisia herkkuja sekä vaihtoehtoja myös kansainväliseen makuun. Vuokraamme myös mm. moottorikelkkoja ja melontavälineitä. Järjestämme ryhmille tilauksesta erilaisia ulkoiluaktiviteetteja.

Ounastie 140, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Hotelli Hetan Majatalo

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Hetan Majatalo on kestinnyt vieraitaan sydämellä ja ammattitaidolla jo vuodesta 1924 Hetan keskustassa. Lapin vanhin matkailun perheyritys tarjoaa viihtyisää majoitusta ja maankuulun pitopöydän nyt jo neljännessä sukupolvessa. Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Riekontie 8, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetan kota

Lomakylä | Hetta

Ounasjärven rannalla sijaitseva Hetan Kota on perinteinen ja persoonallinen lomakylä, josta löydät mukavaa mökki- ja hostellimajoitusta sekä Hetta-Pallas-vaelluksen venekyydit ja autonsiirtopalvelut kätevästi.

Ounastie 583, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Lapland Hotels Hetta

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Hetta

Rauhallinen, kokoustajien ja luontoaktiviteetteja harrastavien suosima hotellimme sijaitsee Hetan keskustan tuntumassa kauniin Ounasjärven rannalla. Monipuolisiin palveluihimme sisältyy tasokas maisemaravintola ja laaja valikoima vuokravälineitä ulkoiluun. Meiltä saat myös autonsiirrot ja venekuljetukset Hetta-Pallas-reitille.

Ounastie 281, Hetta

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Muut hotellit Enontekiöllä

Tunturihotelli Vuontispirtti

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Yli-Kyrö

Legendaarinen tunturihotelli tarjoaa tukikohdan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston laidalla niin kevättalven hiihtäjille kuin ruskaretkeilijöille. Majoitusta myös huoneistoissa, retkeilymökeissä ja caravan-alueella.

Vuontispirtintie 267, Yli-Kyrö

Yrityksen verkkosivut

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Opastetut retket

Enontekiö on kuuluisa laajoista erämaa-alueistaan, joilla retkeily vaatii osaamista, kokemusta ja valmistautumista.

Opastetut retket

Käsityömyymälät

Käsityömyymälät

Ota täältä mukaasi jotain, jota koskettaessasi olet jälleen Enontekiöllä.

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön. Lue lisää tietosuojastamme.