Elämysmajoitukset

Nukahda revontulien räiskeeseen ja tähtitaivaan tuikkeeseen.

Yöpyminen voi jo itsessään olla todellinen elämys!

On aika maagista sammuttaa valot lasikattoisessa tai -seinäisessä iglussa ja mökissä ja kääntää katse kattoon, kohti pohjoisen taivaan kirkkaita tähtiä ja villeinä leimuavia revontulia.

Enontekiö on oiva paikka monenlaisten luonnon ihmeiden ihasteluun ympäri vuoden. Mahdollisuudet nähdä revontulia ovat suuret syyskuusta maaliskuun loppuun, ja kesällä katon läpi kuultaa keskiyön auringon taianomainen hehku.

Enontekiön erikoismajoitukset ovat poikkeuksetta lähellä luontoa maisemissa, joita et löydä mistään muualta Suomesta.

JAA SEIKKAILUSI

#enontekiolapland

Elämysmajoitukset

Haluaisitko avaraan tunturimaisemaan lasikattoisessa majoituksessa, luksustelttaan luonnon helmassa vai omaan yksityiseen piilopirttiisi?

Vilu Arctic Experience

Opastetut luontoretket ja Glamping

Järjestämme erilaisia luontoretkiä tuntureiden ja erämaiden ympäröimänä. Glamping-majoituksessa voit kokea Lapin luonnon viettämällä yön mukavasti luksusteltassa perinteisillä erähenkisillä mukavuuksilla.

Tuolpajärventie 10, Vuontisjärvi

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Kilpissafarit

Ohjelmapalvelut & välinevuokraus | Kilpisjärvi

Kilpissafarit tarjoaa opastetut retket Käsivarren alueella paikallisten oppaiden matkassa ja vuokravälineet ikimuistoisille omatoimiretkille. Kauttamme pääset Käsivarren parhaille rautuvesille Luohtojärven kalastustukikohdalle tai yöpymään erämaassa revontulia ihastellen. Vuokraamon laajasta valikoimasta löydät muun muassa moottorikelkkoja, sähköpyöriä ja muita alueella tarvittavia retkeilyvarusteita.

Tsahkalluotkantie 14, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Lapland Hide

Majoitus- ja ravintolapalvelut | Kilpisjärvi

Lapland Hide tarjoaa kokonaisvaltaisia erämaaelämyksiä. Korkeatasoisessa päärakennuksessa ja Lätäsenon rannalla sijaitsevassa rantamökissä on majoitustilaa on yhteensä 14 henkilölle kaikilla mukavuuksilla. Retki- ja opaspalvelut ja ammattikokkien tekemä herkullinen lappilainen ruoka kruunavat elämyksen!

Ahmapolku 15, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Näkkälä Adventures

Erämajoitus | Näkkälä

Elämykselliset majoitukset tukikohdaksi retkillesi. Vuokraamme erämökkejä ja elämysmajoitusta Näkkälän kylän ympäristössä Pöyrisjärven erämaan laidalla. Majoituksemme on rakennettu itse alueen herkkää luontoa ja saamelaista arkkitehtuuria kunnioittaen.

Näkkälä

Yrityksen verkkosivut
Yrityksen verkkokauppa

Hetta Huskies

Huskytila | Hetta

Ainutlaatuisia ja vastuullisia elämyksiä huskien kanssa. Tutustu koiriemme elämään, osallistu huskysafarille, moottorikelkka- tai melontaretkelle. Vuokraamme lumikenkiä, suksia, e-fatbike, kajakkeja ja muita ulkoiluvälineitä. Tarjoamme myös elämyksellistä majoitusta huskytilalla.

Hetantie 211, Hetta

Yrityksen verkkosivut

Arctic Land Adventure

Elämysmajoitus ja porosafarit | Kilpisjärvi

Tuntureiden kainalossa sijaitseva porotila tarjoaa upean yhdistelmän saamelaisia perinteitä ja luksusmajoitusta maisemasviitissä. Lähde tunturiin porosafarille tai anna lempeiden löylyjen hemmotella.

Käsivarrentie 12411, Kilpisjärvi

Yrityksen verkkosivut

Lisää vinkkejä matkasi suunnitteluun

Opastetut retket

Enontekiö on kuuluisa laajoista erämaa-alueistaan, joilla retkeily vaatii osaamista, kokemusta ja valmistautumista.

Opastetut retket

Käsityömyymälät

Käsityömyymälät

Ota täältä mukaasi jotain, jota koskettaessasi olet jälleen Enontekiöllä.

Ruoka ja juoma

Puhdas pohjoinen luonto ja villinä kasvanut ruoka luovat ainutlaatuisia makuja Lapin keittiöön.

Ruoka ja juoma

Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käytön. Lue lisää tietosuojastamme.